Oferta dla firm
- Ocena jadłospisów -jest to oferta skierowana do właścicieli restauracji i innych zakładów żywienia zbiorowego. Dotyczy ona zarówno oceny ilościowej jak i jakościowej,
- Szkolenia, warsztaty i kursy, które wpływają na poprawę stanu zdrowia oraz stanowią profilaktykę chorób dietozależnych i promocję zdrowego stylu życia,
- Tworzenie artykułów dla czasopism, portali internetowych,
- Tworzenie jadłospisów, materiałów edukacyjnych,
- Badania składu ciała, pomiary antropometryczne,
- Opiekę dietetyka dla Państwa pracowników lub klientów,
- Karty podarunkowe dowolnej wartości na dowolne usługi, które będą doskonałym prezentem dla Państwa pracowników lub klientów.
Oferta dla pacjentów
Odchudzanie.
Jeśli pragniesz zrzucić zbędne kilogramy i uzyskać wymarzoną sylwetkę już od pierwszej wizyty możesz liczyć na kompleksową współpracę z doświadczonym dietetykiem, aż do osiągnięcia celu i stabilizacji docelowej wagi. Odchudzanie nie musi być ani męczące ani trudne. Dzięki indywidualnemu podejściu opracuję dla Ciebie program żywieniowy, który pomoże Ci zdrowo schudnąć bez efektu jo-jo.
Pomoc w zwiększaniu masy ciała
Układam również programy żywieniowe dla osób z niedowagą, niedożywieniem, a także pacjentom w okresie rekonwalescencji po przebytych chorobach.
Właściwe żywienie pomoże Ci stopniowo i zdrowo zwiększyć masę ciała, a także dostarczy Twojemu organizmowi wszystkich niezbędnych składników, których w wyniku niedożywienia mu brakuje.
Żywienie w chorobach dietozależnych
Właściwie dobrana i zbilansowana dieta jest jednym z elementów leczenia większości chorób oraz alergii i nietolerancji pokarmowych. Coraz częściej zdarza się potrzeba wykluczenia pewnych produktów z codziennej diety. Pomogę Ci dopasować Twoje codzienne żywienie tak, aby dieta po wykluczeniu produktów, które powodują dolegliwości, nie stała się uboga w składniki odżywcze, witaminy i minerały. Prowadzę konsultacje oraz komponuje indywidualne jadłospisy w następujących chorobach:
- choroby metaboliczne: cukrzyca, insulinooporność, dna moczanowa,
- hiperlipidemia, miażdżyca, nadciśnienie tętnicze,
- choroby autoimmunologiczne (m.in.Hashimoto, celiakia, łuszczyca, RZS),
- zaburzenia hormonalne (m.in.choroby tarczycy, zespół policystycznych jajników),
- choroby przewodu pokarmowego ( m.in. zespół jelita drażliwego, stany zapalne jelit i żołądka, choroba wrzodowa, refluks, zaparcia, wzdęcia)
- choroby wątroby, nerek,
- choroby nowotworowe,
- borelioza,
- niedobory żywieniowe,
- alergie i nietolerancje pokarmowe
-
-
- Żywienie w zdrowiu,
- Żywienie kobiet w ciąży i młodych mam,
- Żywienie dzieci i młodzieży,
- Żywienie sportowców i osób aktywnych fizycznie,
- Zakupy z dietetykiem,
- Analiza składu ciała
-